Omfattande eltjänster

Tjänsterna vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Installation av laddboxar

Våra elektriker kan hjälpa dig med att installera laddboxar. Med tillgång till sådana kan du ladda din elbil på ett mycket snabbt sätt. Det är i sin tur något som underlättar oerhört mycket för dig som har en bil av detta slag. Laddboxar ökar därför sannolikheten för att allt fler bilister ska välja att gå över till elbilar!

img

Reparationer och underhåll

Är det något med din laddbox eller någon av dina andra elektriska apparater som inte fungerar som det ska? Då kan vi få de att fungera på ett riktigt sätt igen genom att förse de med underhåll. Det kan inkludera en felsökning där vi tar reda på vad som är orsaken till felet, och självklart även att vi åtgärdar det!

img

Säkerhetslösningar

Vill du kunna känna dig extra trygg där hemma eller på jobbet? Det kan du göra genom att låta oss installera en eller flera säkerhetslösningar åt dig. Det kan till exempel handla om larm, övervakningskameror, videoporttelefoner och/eller säkerhetsstängsel!

img

Byte av elcentraler

Har din elcentral, eller proppskåp som det också brukar kallas, sett sina bästa dagar? Då kan du vända dig till oss så kan vi förse dig med en ny och modern sådan där risken för att det ska inträffa några fel är mycket låg!