feature-img

Ladda säkert med en laddbox

En av de största fördelarna med en laddbox är den att det går väldigt mycket snabbare att ladda en elbil med en sådan än vad som är fallet om man använder sig av ett vanligt vägguttag. Det är dock inte den enda fördelen när det kommer till laddboxar. Dessa förser dig nämligen inte enbart med snabbare laddning, utan likaså med säkrare sådan.

Laddar du din bil i ett vanligt vägguttag finns det nämligen en risk för överhettning. Det är i sin tur något som kan resultera i att det börjar brinna vilket kan få katastrofala konsekvenser. Detta finns det dock inte någon risk för när du laddar med en laddbox. Dessa är därför både snabbare och säkrare än vanliga uttag vilket mer eller mindre gör de till ett måste för dig som har eller funderar på att skaffa dig en elbil!

Noll utsläpp

Elbilar bidrar, till skillnad från fossildrivna sådana, inte med några som helst skadliga utsläpp. Det gör de oerhört mycket bättre för miljön än gamla vanliga bensindrivna bilar. Fossildrivna bilar bidrar nämligen med en stor andel av de skadliga utsläpp som förstör miljön på vår planet. Hade man kunnat göra sig av med dessa och deras utsläpp hade man därför tagit ett stort kliv i rätt riktning när det kommer till en bättre miljö. Det är en utveckling som du kan vara med och bidra till genom att satsa på en elbil!

feature-img

Vi är baserade i Bromma

Vi är ett företag som är baserat i Bromma. Vi vänder oss till kunder av olika slag över hela Stockholmsområdet. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du är baserad i denna del av landet och är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify