ChargeBuddy AB

Välkommen till oss på ChargeBuddy AB! Vi är det rätta företaget för dig som bor eller verkar i Stockholmsområdet och behöver hjälp med något el-relaterat. Vi kan till exempel hjälpa dig med flera olika sorters elinstallationer. Det inkluderar installationer av laddboxar. Dessa kan användas till att ladda elbilar på ett mycket snabbt sätt. Utöver installationer kan vi även hjälpa till med underhåll, reparationer och liknande tjänster. Kontakta oss för mer information om detta!

Olika typer av elektriker

Hos oss på ChargeBuddy AB arbetar elektriker som är specialiserade inom olika områden. Det är precis det som gör att vi kan ha ett så pass brett tjänsteutbud som vi har. Oavsett vad i relation till din elektricitet du behöver hjälp med kan du därför alltid vända dig till oss!

Vår adress

Vi på ChargeBuddy AB har Gårdsfogdevägen 18 B i Bromma, Stockholm, som vår adress. Så länge som du bor eller verkar någonstans i Stockholmsområdet kan du ta kontakt med oss för att få hjälp. Med andra ord behöver du alltså inte bo eller verka i eller i närheten av just Bromma för att kunna anlita oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify